Sertipikat

produk

tim

ngahargaan

Palayanan

Karbon Juchun

Kakuatan Flexural Tinggi, Konduktivitas Listrik Alus, Résistansi Shock Termal Alus sareng Konsumsi Rendah

Dina sumanget kajujuran jeung win-win
kerjasama, perusahaan ngajak...

Nangong Juchun Carbon Co., Ltd. aya di Jalan Fenjin, zona industri kulon Nangong, propinsi Hebei, caket jalan tol Qingyin sareng Xingheng, ngan 70 KM ti stasiun karéta api gancang Xingtai Wétan.Pausahaan diadegkeun dina 2003, pabrik nyertakeun wewengkon leuwih ti 130.000 méter pasagi.Staf boga 200 urang nu kaasup leuwih ti 20 staf profésional sarta teknis, total investasi 350 juta RMB.Perusahaan parantos nampi ISO 9001: sistem manajemen kualitas 2015, sistem manajemen lingkungan ISO 14001: 2015, GB / T 28001-2011 / OHSAS 18001: 2007 sertifikasi sistem manajemén kaséhatan sareng kaamanan.Éta ogé diakuan salaku "perusahaan téknologi tinggi" ku pamaréntah.

Pameran

  • 25e2b0012303236005e96cfc236b35d
  • DSC_5559
  • DSC_5576
  • DSC_5590
  • DSC_5653
  • 09601befe0290fecaecbb8d8c912cd7
  • b72650d7b42d5f9f56d9185155f67d3
  • psc (1)
  • psc (2)
  • psc

Aplikasi utama

Metodeu utama ngagunakeun kawat Tecnofil dirumuskeun di handap

Sertipikat

produk

tim

ngahargaan

Palayanan